9/28/2007

Urban Skillz


Noise City Industries Overground Media Group, представя първото по рода си мултимедийно парти за “градска култура”- “URBAN SKILLZ”! Идеята на партито е да обедини различни Crew-та и млади артисти, за които улиците на града освен начин на живот, са и поле за изява на техните умения в екстремните спортове, музика, рисуване, брейк денс или други “елементи” на Urban културата. Noise City-URBAN SKILLZ, The Party ще представлява Open Mic Jam Session на най-горещите Freestyle MC-та, Beat Boxers & DJ`s и прожекция на Skate, BMX & Graffiti филми. Първото парти от Open Mic Jam-овете ще се състои на 29.09.събота в клуб Back Stage и ще се провежда през седмица. DJ`s & VJ`s ще бъдат DVD(Noise City Records) & Lil`Dob.(Noise City/50stotinki.com TEAM), а Host ще бъде KNAS.

В дебютното парти на 29.09. ще можете да видите: двама от шампионите на българските Фрийстайл “Битки” и техните Crew-та, двамата най-добри Beat Boxer-и на България, представяне на нов Hip Hop албум, две видео премиери на Скейт филми и една на баскетболен филм, един “звуков” експеримент, включващ: Техно диджей- VOV (Magrathea), рими на KNAS и BOBO с джази вокалите на Violet, едно изненадващо участие на две “женски” МС-та+дамското им Crew, както и Graffiti акция на живо в самия клуб!

Центрaлно събитие на вечерта ще бъде представянето на дебютният албум на A.T.I.L.A.(Round 3 National Open Mic Freestyle Hip Hop Battles CHAMPION), SBM, Rimaka и “Жепееца” а.к.а. SHANO CREW-”Shano Crew `07″. Също така на микрофоните участие ще вземат и Наско-PRIM(Round 1 National Open Mic Freestyle Hip Hop Battles CHAMPION) и The Facer a.k.a. The Quote a.k.a. SOPOLA, които също ще представят техни нови студийни проекти. Като част от Jam-a на сцената ще забият и DVD, VIOLET, KNAS feat. BOBO & ULI-G и няколко бесни кучета от “Кучкарника” (Dog Squad).

В Beat Box секцията на партито,със свои перформанси “глави ще режат” двамата най-добри Beat Boxer-и на България: Red One(+пулт) и Skiller(The First Bulgarian Beat Box Battles Champion).

Видео пърформансите ще включват: представяне на Skate отбора на Noise City Skateboards, премиера за България на Skate филма “Traces” на TRAP SKATEBOARDS-Германия, презентация на баскетболната поредица “Mix Tapes” на американския отбор на AND-1, прожекция на филма “Карай!” на Insomnia Collective, Graffiti филми, както и различни видео продукции на Lil`Dob Filmz, Noise City Industries & “Brothaz From Different Mothaz STUDIO”.

След края на предвидената програма с перформънси микрофоните остават “отворени” и всеки от присъстващите ще може да демонстрира своите умения на Freestyle и Beat Box. Всички посетители на партито ще участват в томбола, чрез която ще се раздадат различни награди : Bg Hip Hop CDs, Skate DVD`s, Rebellion `zines(+новият албум на X-Team) и продукти на TRAP SKATEBOARDS.

29.09. 22:00ч. клуб Back Stage, вход: 5лв.

Got SKILLZ???

Няма коментари: